Вест - Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону

Title
Idi na sadržaj
Насловна   ›   Вести   ›   Вест
Најава: Дванаеста медијска конференција дијаспоре и Срба у региону
22.02.2023   
МАТИЦА   РЕГИОН   ДИЈАСПОРА   

Удружење новинара Србије (УНС) уз подршку Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова Вас позива на дванаесту конференцију дијаспоре и Срба у региону.

 

Тема Конференције је улога друштвених мрежа и дигиталних платформи у представљању српског културног наслеђа.

 

Скуп ће поздравити председник Удружења новинара Србије Живојин Ракочевић, након којег ће се учесницима обратити Ђорђе Милићевић, министар без портфеља задужен за односе са дијаспором и Арно Гујон, директор Управе за сарадњу с дијаспором Министарства спољних послова.

 

У првом делу програма, представници Министарства културе и музеја из Београда и Новог Сада говориће о актуелним пројектима и својим начинима презентације нашег културног наслеђа у дигиталном свету.

 

У другом делу програма, медији, организације и удружења из региона и дијаспоре моћи ће да чују које су опције и стратегије за ширење дигиталне видљивости.

 

Учесници конференције из региона и дијаспоре поделиће своја искуства о раду на друштвеним мрежама и дигиталним платформама.

 

Конференцију је подржало Министарство спољних послова – Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону. Конференција је до сада организована једанаест пута, уз велику заинтересованост и домаћих и медија из дијаспоре и региона.

 

Директан пренос догађаја можете пратити преко Јутјуб канала Прес центра УНС-а.

 

Извор: Прес центар

Министарство спољних послова Републике Србије - Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону © Сва права задржана
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
МИНИСТАРСТВО СПОЉНИХ ПОСЛОВА
Управа за сарадњу с дијаспором
и Србима у региону
Nazad na sadržaj