Вест - Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону

Title
Idi na sadržaj
Насловна   ›   Вести   ›   Вест
Признање директору Управе од студената из Републике Српске
08.03.2023   
МАТИЦА   РЕГИОН   ДИРЕКТОР   

На конференцији студената Републике Српске и Србије "Мост", у организацији Удружења студената Републике Српске у Србији, директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону добио је захвалницу за указано поверење, допринос и пружену подршку у раду удружења и студентском организовању. У директорово име, награду је преузео тим Управе.

 

Гујон је путем друштвених мрежа поручио да му ова награда лично пуно значи, јер долази од младих људи који су будућност Србије и Српске. Он је нагласио да Управа већ неколико година у континуитету подржава пројекте овог удружења, али и рад многих других студентских организација из матице и расејања. Према његовим речима, студенти могу да рачунају на подршку Управе и у будућности. 

 

На овогодишњем "Мосту", која је једна од највећих студентских конференција у Србији, присуствовало је више од 400 студената из Србије, Српске и региона. Поред бројних студентских представника, присутнима су се обратили представници законодавне и извршне власти Србије и Српске.  Ово је пета по реду конфереција која је и ове године одржана на Златибору од 6-8. марта. 

 

Министарство спољних послова Републике Србије - Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону © Сва права задржана
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
МИНИСТАРСТВО СПОЉНИХ ПОСЛОВА
Управа за сарадњу с дијаспором
и Србима у региону
Nazad na sadržaj